Villa Stratus


Opinia dodana przez Karolina G. dnia 20.06.2017
Gorąco polecam to miejsce Przede wszystkim smaczne i obfite śniadania, czyste i eleganckie pokoje,bardzo miła atmosfera. Serdecznie pozdrawiam właściciela oraz Panie, które codzienne dbały o czystość w pokojach oraz przygotowywanie dobrych śniadań.
Opinia dodana przez Konrad dnia 31.01.2017
Byliśmy z żoną drugi raz. Na pewno będziemy wracać. Super miejsce
Opinia dodana przez Paulina z pokoju nr 1 dnia 18.07.2016
Zdjęcia zamieszczone na stronie są odzwierciedleniem stanu faktycznego. Osoby pracujące w Villa Stratus są naturalnie miłe, nic nie jest przesadzone. Pokoje czyste, zadbane. Śniadania bardzo dobre Planując następną swoją podróż do trójmiasta z pewnością wybiorę Villa Stratus. Gorąco polecam ! Komentarze zamieszczone przez gości na temat VS potwierdzają opinie użytkowników
Opinia dodana przez Jacek ze Szczecina dnia 16.07.2016
Komfortowy wypoczynek, przesympatyczna obsługa, domowa atmosfera oraz śniadanie nie do przejedzenia ;). Zdecydowanie polecam!
Opinia dodana przez Monika, Jacek i Kuba z Kołobrzegu dnia 13.04.2016
Gorąco polecamy pobyt w pensjonacie. Wspaniała obsługa, czyściutko, a śniadania przepyszne i nie do przejedzenia.Pozdrawiamy
Opinia dodana przez Sylwia & Łukasz z Białegostoku dnia 02.01.2016
Polecam! Pokoje czyste, obfite śniadania, sympatyczna obsługa, swietna lokalizacja!

Opinia dodana przez Jacek O. dnia 18.11.2014
Serdecznie POLECAM!
Pozdrawiam Pana Zbyszka i personel willi.
Opinia dodana przez Tomek z Białegostoku dnia 14.04.2014
Super!Każdemu polecam!!!lux
Opinia dodana przez Aleksandra i Jerzy z Bydgoszczy dnia 03.11.2013
Świetne miejsce,pyszne jedzenie,miła obsługa.Super Właściciel.
Opinia dodana przez Beata i Kamil dnia 20.10.2013
Nasze zaskoczenie, gdy uświadomiliśmy sobie, co oznaczają te wszystkie znakomite płyty wyeksponowane na ścianach - bezcenne Idealne miejsce dla koneserów muzyki, nie tylko polskiej. Ponadto przemiła obsługa, pyszne śniadanie oraz bardzo stylowy wystrój. Polecamy!
Opinia dodana przez Ewa i Grzegorz dnia 11.08.2013
Plecamy noclegi i pyszne,obfite śniadania.Super warunki.Czysto,miło,pachnąco.Sympatyczni ludzie tam pracujący oraz właściciel.Blisko centrum-można dojechac autobusami lub taxi.Polecamy bardzo.
Opinia dodana przez Natalia i Piotr dnia 17.06.2013
Gorąco polecamy Villę Stratus zawsze uśmiechnięta i miła obsługa... bardzo czyste! i ślicznie urządzone pokoje (ręczniki wymieniane codziennie). Pyszne śniadanko!!! Na pewno skorzystamy z gościny Villi przy następnym pobycie w Gdańsku
Opinia dodana przez Agnieszka i Tomek dnia 01.01.2013
To wyjątkowe miejsce wyróżniające się szczególną atmosferą. Właściciel - znany polski muzyk - przyjazny i serdeczny człowiek, obsługa naprawdę przemiła. Piękna willa, wnętrze czyste i nowoczesne, pokoje ładne i zadbane - jak widać na zdjęciach. Pyszne śniadanie, a do tego kącik kawowo-herbaciany na każdym piętrze:-). Dziękujemy pięknie panu Zbyszkowi i gorąco polecamy Villa Stratus.
Opinia dodana przez Jarmila dnia 02.10.2012
Bardzo : czysto, wygodnie, komfortowo, smacznie, domowo, pomysłowo, sympatycznie - wszystko na najwyższym poziomie. Lokalizacja też idealna: blisko centrum (niecałe 10 min. autobusem), a jednocześnie w cichej i zielonej okolicy.
Jak nocleg w Gdańsku, to tylko tutaj! Pozdrawiam i dziękuję :-)
Opinia dodana przez Dorota dnia 24.08.2012
Świetna lokalizacja. Autobus - prawie pod domem. Centrum - o rzut beretem. Właściciele - bardzo sympatyczni. Pokoje - czyste, zadbane. Łazienka - lśniąca. Jedzenie - jak w domu. Obym częściej trafiała na takie warunki.
Opinia dodana przez Paulina&Bartek dnia 05.08.2012
Doskonałe miejsce blisko miasta, ale poza zgiełkiem. Idealny punkt wypadowy. Wyśmienite śniadanka javascript:emo(' '), przytulne pokoje, obsługa na wysokim poziomie - otwarta na potrzeby, elastyczna. Niebawem wrócimy - POLECAMY na 10!
Opinia dodana przez Kasia i Grzesiek dnia 11.05.2012
Willa Stratus jest wspaniałym miejscem na wypoczynek. Panuje tu bardzo miła i rodzinna atmosfera. Sympatyczni, życzliwi i pomocni właściciele. Pokoje bardzo ładne, czyste i dobrze wyposażone. Pyszne śniadania. Super lokalizacja. Wszystkim bardzo polecamy to miejsce. Z pewnością tu wrócimy. Serdecznie pozdrawiamy właścicieli i obsługę pensjonatu. Dziękujemy za wszystko:-)
Opinia dodana przez Kasia i Robert i Karolinka dnia 04.05.2012
Bardzo polecam nocleg w Villi Stratus. Gościnnie, przemiło i profesjonalnie. Śniadania pyszne i bardzo urozmaicone. Jak dla nas najwyższa nota 10 ! ( dyszka )
Opinia dodana przez Ździmir dnia 02.01.2012
Atrakcyjne łazienki
Opinia dodana przez Marta i Jarek dnia 29.12.2011
Byliśmy zachwyceni pensjonatem: bardzo sympatyczna obsługa (właściciel przesymaptyczny - pozdrawiamy), pokoje czyste i przyjemne. Śniadania tak obfite, że nie daliśmy rady zjeść wszystkiego :-) Gdy ponownie odwiedzimy Gdańsk na pewno zatrzymamy się tam znowu. Innego miejsca nie ma sensu szukać. Polecamy!


Dodaj opinię
Imię:         
    Ocena:  
:) :( :C ;Y :i) :Q)
Komentarz:

Pozostało znaków 
Wpisz dzień miesiąca
        

 

Księga Gości
(kliknij aby zobaczyć)